mike8585 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) Po 14 dyniowym pobycie w szpitalu .włączyłem yamke i może nie moc ale sygnatura dźwięku jest nie ta .....może 356 wystarczy?jaka będzie zmiana w brzmieniu klipschow na rzecz nada czy 356 i 375 to podobny dźwięk?jak to ma się na tle yamahy.chcialbym delikatnie mniej góry trochę więcej środka i basu Edytowano 4 godziny temu przez mike8585 Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu (edytowany) Mam te opcję denon pma 1060 koleś w mieście handluje jest po serwisie jak demon ma się do badania klipschow podpowiedzieć coś czy warto go tu targach i odsłuchać ?bo o nadach to słyszałem różne opinie częste serwisy drogie .przedstawcie mi po prostu swój punkt widzenia co widzicie co da dobry bas z dobrym z zejściem i dobra średnicę soprany może być trochę mniej Edytowano 3 godziny temu przez mike8585 Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Zmieniłem właśnie kable na klotz i jest dużo lepiej więcej basu mniej ostrości Yamaha zrobiła się z technika na humaniste Odpisz, cytując
Recommended Posts