mike8585 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu (edytowany) Po 14 dyniowym pobycie w szpitalu .włączyłem yamke i może nie moc ale sygnatura dźwięku jest nie ta .....może 356 wystarczy?jaka będzie zmiana w brzmieniu klipschow na rzecz nada czy 356 i 375 to podobny dźwięk?jak to ma się na tle yamahy.chcialbym delikatnie mniej góry trochę więcej środka i basu Edytowano 14 godzin temu przez mike8585 Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 12 godzin temu Autor Napisano 12 godzin temu (edytowany) Mam te opcję denon pma 1060 koleś w mieście handluje jest po serwisie jak demon ma się do badania klipschow podpowiedzieć coś czy warto go tu targach i odsłuchać ?bo o nadach to słyszałem różne opinie częste serwisy drogie .przedstawcie mi po prostu swój punkt widzenia co widzicie co da dobry bas z dobrym z zejściem i dobra średnicę soprany może być trochę mniej Edytowano 12 godzin temu przez mike8585 Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu Zmieniłem właśnie kable na klotz i jest dużo lepiej więcej basu mniej ostrości Yamaha zrobiła się z technika na humaniste Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Hmm milcEnie nikt nie słuchał nie pomoze ?i tak kupię swoje cY nad 375 jest warty 2300 zł?czy jest dużo lepszy od 356 ? Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Kto Tobie polecił Yamaha+ Klipsch ? Marantz , Denon , Onkyo . Tutaj szukaj . Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu To nie jest zle połączenie ?bardzo dynamicNe wszystkie te marantzy demony to max 100 w nie wiem czemu robi się tak słabe wzmachiloe .Yamaha klips kolega ma as1000 Odpisz, cytując
Recommended Posts