Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Cześć, mam zamiar kupić taki zestaw do kina domowego 5.1:

2 satelitki Harman Kardon TS60

subwoofer Harman Kardon HKTS200

amplituner Harman Kardon AVR45

Centralka Infinity Entra Center 

satelitki surround Infinity US-1

zastanawiam się czy taka konfiguracja napewno ze sobą zadziała i czy mieszanie różnych satelitek ze sobą jest ok? Mój budżet to ok. 800zł, pokój 15m^2. może to bez sensu i ktoś ma coś lepszego do polecenia?

Napisano

Czesć, 

Uda Ci sięto dostać za  800 zł całość?

No to warto, 

AVR45 to staruszek. Ale grał fajnie, moga z nim być problemy w działaniu. Weź to pdo uwagę. 

Kolumny? No szału nie ma ale cena jest jaka jest. Powiem tak jeśli to jest sprawne to nie wybrzydzaj. 

Tylko wez w sumie pod uwagę, że tam żadnego dzwieku przestrzennego mieć nie będziesz. On robi imitację. 

No dobra to jednak nie. Dozbieraj trochę i poszukamy czegoś nowszego na komplecie kolumn z OLX. 

Jednak nie :)

Napisano
2 minuty temu, Piotr Sonido napisał:

Czesć, 

Uda Ci sięto dostać za  800 zł całość?

No to warto, 

AVR45 to staruszek. Ale grał fajnie, moga z nim być problemy w działaniu. Weź to pdo uwagę. 

Kolumny? No szału nie ma ale cena jest jaka jest. Powiem tak jeśli to jest sprawne to nie wybrzydzaj. 

Tylko wez w sumie pod uwagę, że tam żadnego dzwieku przestrzennego mieć nie będziesz. On robi imitację. 

No dobra to jednak nie. Dozbieraj trochę i poszukamy czegoś nowszego na komplecie kolumn z OLX. 

Jednak nie :)

Niestety ten zestaw Harman Kardon już ktoś kupił. Teraz zastanawiam się nad używanym Edifier s350db albo Logitech z906, ale najpierw i tak muszę sprzedać moje stare kolumny 

Napisano (edytowany)
37 minut temu, Piotr Sonido napisał:

Z906 wolał bym nowy za 999 zł. 

Kupno używanego za 100-200 mniej. Po co? 

Ostatecznie wybór padł na Edifier MR4 i sub T5. Z906 była dobra okazja za 500zł ale ktoś mi sprzątnął z przed nosa.

Edytowano przez facebookpl