Igorrodz Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Hej, od kilku lat używam głośników aktywnych Microlab B77 podłączonych do PC. Przyszła jednak pora na nowe... i nie, nie że się zepsuły, zużyły albo coś z tych rzeczy - po prostu nadszedł czas na upgrade. Zrobiłem mały research i wybrałem sobie wstępnie Edifier R2750DB. Wydaje mi się, że między nimi a moimi aktualnymi będzie ogromna różnica dźwięku... choć może jednak nie? Nie dlatego, że używam Realtek ALC1220, nie najgorszej zintegrowanej ale jednak zintegrowanej. Pomyślałem zatem, że chyba trzeba będzie niewielkiego... a może większego... DAC do tego, jak uważacie? Co byście mi w tej kwestii zaproponowali? Odpisz, cytując
Igorrodz Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu EDIT: Po przeanalizowaniu filmów na YT stwierdzam, że EDIFIER R2750DB będą dla mnie zbyt duże i raczej nie ma szans aby wszystko ładnie zmieściło się na moim blacie roboczym mojego biurka z IKEI - https://www.ikea.com/pl/pl/p/utespelare-biurko-gamingowe-czarny-80507627/ (a ma jeszcze na nim, obok tych Microlabów B77: monitor G32QC, klawiaturę G213, drukarkę L3251 i Lenovo 14' - a trzeba jeszcze trochę miejsca ro pracy/zabawy/nauki etc :E) Trzeba mi coś mniejszego, po prostu. Odpisz, cytując
Recommended Posts