Sundin997 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Czy jest na forum ktoś kto posiada takowy sprzęt i chciałby się podzielić wrażeniami? Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Mam Mini DSP Flex 2x4 TRS Używam pod Bluesound Node 2024 , Oppo 203 , 2 suby i 2 końcówki mocy Matrix mini i Amp Ja sobie chwalę Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 10 godzin temu, maciek72 napisał: Mam Mini DSP Flex 2x4 TRS Używam pod Bluesound Node 2024 , Oppo 203 , 2 suby i 2 końcówki mocy Matrix mini i Amp Ja sobie chwalę Wiem. Ja mam minidsp 2x4 DDRC Ale interesuje mnie wersja SHD,tam jest 4xXLR i 4 xRCA na pokładzie,tylko nie wiem czy ona potrafi je obsłużyc wszystkie na raz,czy ty 4. Ja potrzebuję minimum 6 wyjść. Jest jeszcze wersja flex eight,ale ona nie ma wejść RCA,a na moje potrzeby trzeba RCA i USB. Teoretycznie flex HTx załatwia wszystko,ale wolałbym SHD bo ma streamer w sobie. Edytowano 1 godzinę temu przez Sundin997 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 57 minut temu Napisano 57 minut temu To bierz , to co najbardziej bliżej Twoim potrzebom. U mnie jest minimalizacja sprzętów , choć ostatnio doszły następne klocki - zasilacze do Node i do DSP. Ale warto dopuścić system Jakie głośniki i wzmacniacz posiadasz ? Masz suby ? Co będzie jeszcze podpięte ? Odpisz, cytując
Recommended Posts