Sundin997 Napisano wczoraj o 17:12 Napisano wczoraj o 17:12 Czy jest na forum ktoś kto posiada takowy sprzęt i chciałby się podzielić wrażeniami? Odpisz, cytując
maciek72 Napisano wczoraj o 19:31 Napisano wczoraj o 19:31 Mam Mini DSP Flex 2x4 TRS Używam pod Bluesound Node 2024 , Oppo 203 , 2 suby i 2 końcówki mocy Matrix mini i Amp Ja sobie chwalę Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 15 godzin temu Autor Napisano 15 godzin temu (edytowany) 10 godzin temu, maciek72 napisał: Mam Mini DSP Flex 2x4 TRS Używam pod Bluesound Node 2024 , Oppo 203 , 2 suby i 2 końcówki mocy Matrix mini i Amp Ja sobie chwalę Wiem. Ja mam minidsp 2x4 DDRC Ale interesuje mnie wersja SHD,tam jest 4xXLR i 4 xRCA na pokładzie,tylko nie wiem czy ona potrafi je obsłużyc wszystkie na raz,czy ty 4. Ja potrzebuję minimum 6 wyjść. Jest jeszcze wersja flex eight,ale ona nie ma wejść RCA,a na moje potrzeby trzeba RCA i USB. Teoretycznie flex HTx załatwia wszystko,ale wolałbym SHD bo ma streamer w sobie. Edytowano 15 godzin temu przez Sundin997 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu To bierz , to co najbardziej bliżej Twoim potrzebom. U mnie jest minimalizacja sprzętów , choć ostatnio doszły następne klocki - zasilacze do Node i do DSP. Ale warto dopuścić system Jakie głośniki i wzmacniacz posiadasz ? Masz suby ? Co będzie jeszcze podpięte ? Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu (edytowany) 22 godziny temu, maciek72 napisał: Mam Mini DSP Flex 2x4 TRS Ok. A jaką funkcję spełnia u ciebie minidsp? Edytowano 3 godziny temu przez Sundin997 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Zastępuje DAC , wszystko wpięte do Flex. Jest procesem dla wszystkich źródeł. Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, maciek72 napisał: Zastępuje DAC , wszystko wpięte do Flex. Jest procesem dla wszystkich źródeł. Ok ale,korekcje jakąś nim robisz ? Eq jakieś,delay? Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Zrobiona kalibracja Dirac. Monitory odcięte na 80hz i suby na 120 Hz Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, maciek72 napisał: Zrobiona kalibracja Dirac. Monitory odcięte na 80hz i suby na 120 Hz Suby na 120 Hz? Wysoko. Co to za suby i jakim filtrem odcięte? Glośniki jakie? Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 x BK Electonics XXL 400 S i Dali Menuet SE. Pokój 25 m2 Odpisz, cytując
Recommended Posts