Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Możesz zapytać o te rysy i poprosić o więcej fotek. Ja na zdjęciach umieszczonych na olx, niczego niepokojącego nie widzę ale być może rzeczywiście właściciel coś ukrywa. Poniżej masz powystawowe z Nautilusa. Mozesz ponegocjować. Chociaż cena wg mnie jest bardzo ok.

https://www.olx.pl/d/oferta/dynaudio-special-40-wersja-mk-i-CID99-ID17gXeL.html

Zresztą, jeśli ceny z OLX są wg Ciebie za wysokie, zaproponuj po prostu swoją.  

Napisano
3 godziny temu, KrólKiczu napisał:

Możesz zapytać o te rysy i poprosić o więcej fotek. Ja na zdjęciach umieszczonych na olx, niczego niepokojącego nie widzę ale być może rzeczywiście właściciel coś ukrywa. Poniżej masz powystawowe z Nautilusa. Mozesz ponegocjować. Chociaż cena wg mnie jest bardzo ok.

https://www.olx.pl/d/oferta/dynaudio-special-40-wersja-mk-i-CID99-ID17gXeL.html

Zresztą, jeśli ceny z OLX są wg Ciebie za wysokie, zaproponuj po prostu swoją.  

Negocjuje jeszcze z olx Dali Epicon 2. 

Myślę, że to jeszcze klasę wyżej paczki niż Dynki. A cena niewiele wyższa.

Napisano
Dnia 28.03.2026 o 15:40, Kubus72 napisał:

Negocjuje jeszcze z olx Dali Epicon 2. 

Myślę, że to jeszcze klasę wyżej paczki niż Dynki. A cena niewiele wyższa.

Dla Epicon musisz zapewnić przestrzeń  , a z tego ,  co mówiłeś z tym jest ,,cienko,,  Po mojemu , odpuść sobie. No chyba , że z czasem odsprzedaż je .

Napisano
14 minut temu, maciek72 napisał:

Dla Epicon musisz zapewnić przestrzeń  , a z tego ,  co mówiłeś z tym jest ,,cienko,,  Po mojemu , odpuść sobie. No chyba , że z czasem odsprzedaż je .

Cenna sugestia, dziękuję. Ale S40 też potrzebują przestrzeni czy nie są już tak wymagające jak Epicon2?

Napisano
2 godziny temu, Kubus72 napisał:

Ale S40 też potrzebują przestrzeni czy nie są już tak wymagające jak Epicon2?

W instrukcji Dynaudio S40 producent zaleca minimum 50cm odległości od tylnej ściany licząc od tylnej ścianki kolumny. 

Napisano
1 minutę temu, euter napisał:

W instrukcji Dynaudio S40 producent zaleca minimum 50cm odległości od tylnej ściany licząc od tylnej ścianki kolumny. 

U mnie maks 30 cm od tylnej ściany, ale wiszą absorbery akustyczne.