Bodo Napisano wczoraj o 09:57 Napisano wczoraj o 09:57 Gdyby ktoś chciał skorzystać z fajnej ceny to zapraszam. Kolumny są w okresie 14-dniowym od zakupu. Kupione w Media Expert. Czas maksymalnie do piątku, najpóźniej w sobotę wrócą do sklepu. Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu A , były ach i och Co się zmieniło ? Odpisz, cytując
Bodo Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Zgodnie z forumowymi radami, żeby się dowiedzieć jak coś brzmi na prawdę, to trzeba zakupić i posłuchać u siebie i tak zrobiłem, a że cena była fajna, żal było nie skorzystać. To moje pierwsze Dali, ale nie moje granie. I okleina za jasna w naszym saloniku. Wiele osób pewnie byłoby zachwyconych takim brzmieniem, a w takiej cenie nikt nie sprzeda nowości, wiem bo prosiłem o wycene w różnych salonach. Żal oddawać w takiej cenie. Odpisz, cytując
d00 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 godzinę temu, Bodo napisał: Zgodnie z forumowymi radami, żeby się dowiedzieć jak coś brzmi na prawdę, to trzeba zakupić i posłuchać u siebie i tak zrobiłem, a że cena była fajna, żal było nie skorzystać. To moje pierwsze Dali, ale nie moje granie. I okleina za jasna w naszym saloniku. Wiele osób pewnie byłoby zachwyconych takim brzmieniem, a w takiej cenie nikt nie sprzeda nowości, wiem bo prosiłem o wycene w różnych salonach. Żal oddawać w takiej cenie. A co ze zwrotem konsumenckim? Minęło 14 dni? A dobra, doczytałem, nie było pytania. Edytowano 1 godzinę temu przez d00 Odpisz, cytując
Recommended Posts