Daniel Ps Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Witam posiadam zestaw kina domowego Heco Aurora 1000 / Aurora 300 / Heco Aurora Center / Heco Aurora Sub 30A do tego amplituner arcam avr 11 i planuję zmianę szafki co za tym idzie rozważam wymianę powyższego zestawu myślałem nad dużymi głośnikami podłogowymi jakimiś lepszymi oczywiście nie za miliony monet nie wiem w co miałbym celować żeby odsłuchać więc prosiłbym o pomoc w doborze za fronty myślę że coś ok 5000 mógłbym dać. Zastanawiałem się również czy duże są potrzebne czy Nielepie było by kupić jakieś mniejsze podstawkowe ja zrobię szafkę to zrobię tak żeby je dobrze ulokować tam ale tak samo nie wie na co patrzeć i gdzie skierować swój wzrok. No i czy te mniejsze będą porównywalnie dobre. Nie jestem piekielnym audiofilem ale jest to istotny aspekt w moim życiu. Więc zmieniając już coś co mam wolałbym zrobić skok kilka stopni wyżej w miarę możliwości finansowych oczywiście bo zdaję sobie sprawę że budżet też jest nie za duży. Proszę o pomoc na co zwrócić uwagę przy wyborze w tych większych i mniejszych oraz czy będzie duża różnica w odsłuchu. Oczywiście służyć to będzie do kina ale jak jestem sam to odpalam muzykę i zatapiam się w jej dźwiękach więc bardzo jest to dla mnie ważne też. Odpisz, cytując
Recommended Posts