Judyta K Napisano Sobota o 14:24 Napisano Sobota o 14:24 (edytowany) Kable zakupione w listopadzie 2024, używane do kwietnia 2025. Wykonane na zamówienie specjalnie do połączenia źródła i odbiornika z gniazdami ACSS Audio-gd. Później nieużywane, Stan idealny jak po zakupie u Pana Marka Brożka - MB Audio Cable. Obecnie na standardowej wielkości XLR kosztują 1899zł Kable bardzo neutralne, nic nie barwiące dźwięku (tak to odczuwały moje uszy) , podawały muzykę tak jak przesyłał to DAC do wzmacniacza. U mnie była odczuwalna naturalna przestrzeń z czarnym tłem i z wyraźnym ustawieniem instrumentów muzycznych, z dużą muzykalnością. SPECYFIKACJA: Przewodniki: srebro z dodatkiem złota + miedź monokrystaliczna Izolator przewodników: teflon długość użytego przewodu 2 x 100 cm pomiędzy wtykami Wtyki 4x mini XLR (damskie) ze stykami pozłacanymi 24-karatowym złotem Lutowane markową cyną z dodatkiem srebra Podana cena jest za parę przewodów, Odbiór osobisty lub sprzedaż poprzez allegro: https://allegrolokalnie.pl/oferta/inerkonekt-analogowy-mb-audio-cable-hybrid-v2-100cm Edytowano Sobota o 14:31 przez Judyta K Odpisz, cytując
Judyta K Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Cena do małej negocjacji Odpisz, cytując
Recommended Posts