pawelzbrd Napisano 23 maja 2009 Udostępnij Napisano 23 maja 2009 Witam:) mam zestaw głośników creative T6100 i mam mały problem gdy sucham muzyki to wibruje mi subwoofer da radę coś zrobić by subwoofer nie wibrował? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 23 maja 2009 Udostępnij Napisano 23 maja 2009 jest za lekki ? nowa obudowa albo postaw na nim coś cięzkiego np 3 x encyklopedia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzbrd Napisano 23 maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 maja 2009 też mam takie odczucie jak by to głośnik trzeszczał albo był by źle przymocowany położyłem te encyklopedie to grał tak samo:ppraz jak słucham muze to mniej trzeszczy raz więcej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 23 maja 2009 Udostępnij Napisano 23 maja 2009 Zdejmij obudowe zobacz czy zawieszenei głośnika nie jest zerwane moze grałeś z pzrzesterem i głośnik dobiłeś.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzbrd Napisano 23 maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 maja 2009 okej zdejme na dniach i zobacze jak tam zawieszenie się sprawuje choć że te trzeszczenie i wibrację są już od nowosci i mam tak że jak grają krutko głośniki np pierwsza godzina to mi trzeszczy a tak jak sucham dłużej np ponad godzine to coraz mniej tego trzeszczenia jest tak jak by ten głośnik musiał się rozruszać żeby mniej trzeszcześ itp:p Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAIN PL Napisano 23 maja 2009 Udostępnij Napisano 23 maja 2009 Możliwe, że masz po prostu złe ustawienia equalizera np. w Winampie i powodują przestery. Albo przesterowana jest muzyka sama w sobie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzbrd Napisano 24 maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 maja 2009 a to jeszcze pokąbunuje z ustawieniami Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 24 maja 2009 Udostępnij Napisano 24 maja 2009 ustaw wszystko na zero i powoli przesuwaj suwakiem to zadowalająych efektów, w momencie charczenia cofnij o 2 razy i bedzie dobrze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzbrd Napisano 24 maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 maja 2009 a mam jedno pytanie czy np jak wezne zle podłącze wtyczki do kąputera to może też być tego przyczyną?tak akurat czesto bawie się EQ to se jakiś dzwięk ustawie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts