dasio Napisano 6 czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2009 Szukam pewnej płyty którą słyszałem jakieś 15 lat temu miałem ją na kasecie w bardzo kiepskiej jakości i niestety przepadła, śpiewał to ktoś (facet) i grał na gitarze najprawdopodobnie nazywał się "Czarna róża " i śpiewał piosenkę "czarny chleb czarna kawa" a druga która utkwiła mi w pamięci to są najprawdopodobniej słowa " mnkną wagony ... i na matki grób". Jeśli ktoś będzie mi mógł pomóc to będe bardzo wdzięczny. Z góry dzięki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 6 czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2009 Musisz szukać wśród wykonawców poezij więziennej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teresa998 Napisano 14 lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 lipca 2009 Czarny chleb, czarna kawa - możesz teraz posłuchać w wykonaniu zespołu Strachy na lachy, nie wiem czy to ta sama piosenka ale przynajmniej cześć tekstu taka sama. zobacz na youtube Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 15 lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 lipca 2009 "Celyna" w wykonaniu Kazika na Żywo ..lepsza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts