oostry Napisano 29 czerwca 2009 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2009 zastanawiam sie nad takim kinem domowym zalezy mi głównie na muzyce i na tym zebym mogł kupic sprzet w euro rtv agd co myslicie o tym...ja sie nie znam Onkyo DV-SP405S, TX-SR508S, M-Audio HTS 700 TREND (czarny) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radi73 Napisano 29 czerwca 2009 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2009 ONKYO ma dość sporą historie i doświadczenie w budowaniu urządzeń do kina domowego, nawet tych bardzo drogich. Niesty ta marka ostatnio troszkę przycichła na światowym rynku audio, nie wiem z jakich powodów - być może dystrybutor zawala? Co do młodej marki (niby niemieckiej?) M-AUDIO, wydaje mi sie że jest to typowa marka do hipermarketów, bo tylko tam możną ją spotkać. Więc nic dobrego to nie może być.Z tego samego sklepu proponuje posłuchać coś bardziej muzykalnego i na markowych produktach:1) Denon DVD-1740, AVR-1306, Wharfedale Crystal CR-40, WH-2 Centre, WH-2 Surround = 2 399 zł. Ten zestaw powinien być najbardziej muzykalny!!! 2) Yamaha DVD-S663, RX-V363 (czarny), NS-50F, NS-P60 = 2 499 zł. Nie byłbym sobą, gdybym nie zproponował też mojej ulubionej marki Choć nie spodziewam się niczego dobrego po kolumnach.Twoje zadanie to posłuchać tych gotowych zestawów, najlepiej na swoich płytkach....................... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oostry Napisano 29 czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 29 czerwca 2009 zestawy ktore wybrałeś są spoko ale maja jedna wadę, nie mają wejscia USB na czym tez mi zalezy kino chce podpiąć do 40 calowego lcd-ka Sony Bravia wejsciem hdmi...dzieki za odpowiedz.pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BAGIENNIK Napisano 5 lipca 2009 Udostępnij Napisano 5 lipca 2009 M-audio to jest chiński no name.Zdecydowanie lepiej kupić Denona z Wharfedale'ami czy Yamahe z Yamaha'mi :>USB zawsze można dokupić w postaci taniego odtwarzacza z USB ;> Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba82 Napisano 7 lipca 2009 Udostępnij Napisano 7 lipca 2009 Ja tez polecam denona sam mam avr 1508 +dvd 1740+ Wharfedale Crystal CR-30, WH-2 Centre, WH-2 Surround kosztowalo to mnie 2040zl w media expert.Musisz do tego doliczyc kable no i jakis sub bo bedzie ci go brakowalo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts