emas Napisano 9 lipca 2009 Napisano 9 lipca 2009 Mam problem z funkcjami programu kształtowania przestrzenii dźwiękowej.Otóż sprawa wygląda następująco:wziąłem do ręki instrukcję obsługi i czytam:KOD"... - Wybór programów kształtowania przestrzenii dżwiękowej za pomocą pilota zdalnego sterowania.W zależności od kategorii programu przestrzenii dżwiękowej, wykonaj poniższe operacje.Program przestrzenii dźwiękowej dla filmów i programów TV - Naciśnij kilkakrotnie przycisk MOVIE.Program przestrzenii dźwiękowej dla słuchania muzyki - Naciśnij kilkakrotnie przycisk MUSIC..........Dekoder dźwięku otaczającego - Naciśnij kilkakrotnie przycisk SUR.DECODE. ...Dla odtwarzania źródeł filmowych/programów tv:Program: Standard (opis...nieistotne), Spectacle (opis... blablabla), Sci-Fi (opis... blablabla), Adventure (opis... blablabla), Drama......Dla odtwarzania źródeł muzycznych:Hall in munich (opis... blablabla), Hall in Vinna (opis... blablabla).........Tryb dekodowania dźwięku otaczającego:Pro Logic (opis... blablabla), PLIIx Movie (opis... blablabla), PLx Music (opis... blablabla), PLx GAME (opis... blablabla), Neo:6 Cinema (opis... blablabla), Neo:6 Music (opis... blablabla)"I teraz tak - zaczynam odtwarzać muzykę i przełącam programy Klawiszem MOVIE - przełączanie programów działa, MUSIC - działa, SUR.DECODE - działa.Zaczynam odtwarzać film. MOVIE - działa, MUSIC - działa, SUR.DECODE - NIE działa -> na panelu zamiast odpowiednich programów wyświeta się program STRAIGHT.Czy tak jest prawidłowo... Pomóżcie pls...Pamiętam jak miałem ampli SONY STR-DG720 to można było te funkcje przełączać zarówno podczas oglądania filmu jak i słuchania muzyki. Odpisz, cytując
Recommended Posts