vaclav :/ Napisano 18 lipca 2009 Napisano 18 lipca 2009 czesc polecil by mi kto jakis dobry program do muzyki ?chodzi mi glownie o jakosc dzwieku puki co urzywam takiego aimpa http://aimp.com.pl/ moze nie jest taki zly? ma pare dobrych opcji Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 18 lipca 2009 Napisano 18 lipca 2009 Witamy, czemu nie.. : foobar2000 audio player Odpisz, cytując
vaclav :/ Napisano 18 lipca 2009 Autor Napisano 18 lipca 2009 hmmm aimp tez ma 32 bit output data format ale foobar jagby tak lepiej gra a moze mi sie wydaje ... śjakoś tak trudno sie poznac no i taki minus ... ten fubar mi nie czyta tytulow albumow z flakow w ktorych aimp czyta ... dziwne mp3 czyta okej no niedlugo dojedzie w koncu moje solo to wtedy jeszcze zobacze puki co chyba zostane przy aimp bo poza graniem jest jeszcze bardzo praktyczny : ) Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 18 lipca 2009 Napisano 18 lipca 2009 u mnie Foo.. czyta wszystko Pogrzeg w konfiguracji, jest cała masa wtyczek..prosto łatwo i przyjemnie Odpisz, cytując
Recommended Posts