rodzynkiwczekoladzie Napisano 19 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2009 Kolumny do 2000 złZabawne ile tematów takich samych może być Proszę o pomoc.Na mojej liście są: -Paradigm Mini Monitor v6-MONITOR AUDIO SILVER RS1-Acoustic Energy Aegis Neo 1 -BMN B2pokój bardzo mały 2x4.5 msłucham różnej muzyki, od klasycznej po r'n'b, hip-hop, rock, wcale nie słucham to tylko metalu i techno. Nie wiem czy to pomoże w doradzeniu mi czegoś ale napisałem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 19 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2009 Faktycznie tematów cała masa.... kwestia elektroniki itd..Paradigmy bedą grały mocno ale tez wysoko..w sensie nie nisko... w sensie takim mocnym kopnieciem ale nei mega dołem ..z monitorów sie nie da po prostu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts