Alton80 Napisano 27 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2009 Witam,Mam kolumny Tonsil Alton 80 "DISCO" (wersja z diodami), gdy je wyciaglem z garazu to zawieszenia byly do wymiany ale jako nie doswiadczony wyciaglem cewke wszystko i kupilem zestaw naprawczy z allegro ale i tak wywalilem pozniej ten zestaw bo zle zostaly sklejone i charczalo i mam same kosze, ale chce zakupic nowe oryginalne glosniki takie jak byly montowane w tych kolumnach czyli:GDN 25/60/1GDM 12/60/4Gwizdki sa dobre wiec nie ebde wymienial. Moje pytanie jest takie, czy jest jakas roznica pomiedzy tymi glosnikami co wymienilem? Chodzi mi o roznice miedzy tymi glosnikami sprzed 20 lat a tymi co sa teraz ?? z gory dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alton80 Napisano 29 sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2009 ???? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alton80 Napisano 31 sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2009 czy ktos mi odpowie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts