BioToxic Napisano 1 września 2009 Udostępnij Napisano 1 września 2009 Witam.Proszę o pomoc w wyborze słuchawek dousznych do 75zł.Zależy mi na dobrej jakości dźwięku.Co jeszcze jest ważne to na pewno to, by nie było takich smiesznych zaczepiaków do uszu.Kolor się nie liczy.Słuchawki mają mi pasować o iphone'a i najlepiej by był na kabelku jakiś pilocik czy inny bajer, podgłaszanie, zmienianie etc.No i tyle, mam nadzieje, że coś znajdziecie.Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 1 września 2009 Udostępnij Napisano 1 września 2009 Jeśli chodzi o sterowanie to wątpię, żeby znalazło się coś ciekawego, ale jeśli pominiesz tą opcję to najlepsze będą chyba CREATIVEy EP-630. Tanie, może nie zrównoważone, ale na pewno efektowne (można sobie trochę dostroić EQ), miałem takie i mi pasowały. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BioToxic Napisano 1 września 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 września 2009 Hmm.Wyglądają trochę badziewiaście, co byście powiedzieli o tych:KODhttp://allegro.pl/item725806326_sluchawki_sony_mdr_ex082_mp3_mp4_ipod_gw_sklep.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 1 września 2009 Udostępnij Napisano 1 września 2009 Każde zagrają podobnie to raczej kwestia wygody użytkowania co wiąże się ściśle z ich wielkością. Ja mogę powiedzieć, że SONY bym nie kupił, bo z góry widzę, że do moich uszu to one będą za duże. CREATIVEy są dużo bezpieczniejsze, bo są małe co daję prawie 100% pewność, że będą ci pasować.PS: Co jest badziewiastego w ich wyglądzie, bo widziałem już wiele słuchawek i te należą raczej do zwykłych niczym się niewyróżniających??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BioToxic Napisano 1 września 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 września 2009 Masz racje, ale ja mam jakiś sentyment do Sony i bardziej mi się podobają. Także o wiele lepiej wyglądają aluminiowe elementy niż plastikowe.To tylko moje zdanie.Czyli mówisz, że różnicy w brzmieniu nie usłyszę, jeśli tak to chyba wezmę te Sony.@Edit:Już zamówiłem te soniaki Temat do zamknięciaPozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts