KamiloP19 Napisano 7 września 2009 Udostępnij Napisano 7 września 2009 .... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 7 września 2009 Udostępnij Napisano 7 września 2009 Dales to samo zapytanie i post na innym forum - też nikt nic nie odpowiedział, to i u nas bedzie z tym ciężko. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamiloP19 Napisano 7 września 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 września 2009 (edytowany) no własnie myslałem że chociaż na tym forum ktoś da mi jakaś konkretną odowiedz... bo wogóle nic nie ma o tych głośnikach w sieci, narazie wiem tylko że są to z USA Edytowano 7 września 2009 przez muzyczny_gość używaj funkcji "odpowiedz" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 7 września 2009 Udostępnij Napisano 7 września 2009 może czas wybrać dla nich jakąś alternatywe ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamiloP19 Napisano 7 września 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 września 2009 (edytowany) a co zaproponujesz? budżet jaki posiadam jest dość skromny w granicach 300zł... Edytowano 7 września 2009 przez muzyczny_gość używaj funkcji "odpowiedz" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 7 września 2009 Udostępnij Napisano 7 września 2009 Ale 300zł na kolumny ? a reszta ? jaki pokój muzyka ? co z resztą ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamiloP19 Napisano 7 września 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 września 2009 Cytat Ale 300zł na kolumny ? a reszta ? jaki pokój muzyka ? co z resztą ? tak 300zł na kolumny, pokój 8m^2, wzmazniacz już mam uher UA-150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts