ulumulu Napisano 26 września 2009 Udostępnij Napisano 26 września 2009 WitamMam okazje nabyc wzmacniacz. Musze wymienic obecnie siedze na starym luxmanie lv-90. Mam dwie opcje Denon PMA-495R lub Yamaha AX-500. Zalezy mi na mocnm basie i dynamice. Co mogli byscie mi polecic z tych?VSZaleta yamahy jest to ze jest tansza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radi73 Napisano 27 września 2009 Udostępnij Napisano 27 września 2009 Witam. Pytanie: czy masz możliwość odsłuchu u siebie w domu tych wzmacniaczy, choćby na zasadzie zaliczki a jeśli się nie spodoba to zwrot? To byłby ideał............. Znając stare poczciwe modele YAMAHY basu nie powinno im brakować, jedynie przekaz może być zbyt ciepły, choć bez utraty detalicznośći. DENON wydaje się być młodszym urządzeniem i dać większą dynamikę, ale bez euforii na basie. Wracam do pierwszego zdania, dogadaj się ze sprzedającym, by wrazie niepowodzenia móc oddać integrę......... Bezpośredni test w domu, da Ci możliwość unikniecia błedu pozbycia się dobrego wzmacniacza na rzecz słabszego - bo Luxman lv-90 to te żnie byle co............................... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts