marchewka83 Napisano 20 października 2009 Napisano 20 października 2009 ktory ampli lepszy yamaha RXV 565 czy onkyo 607 do kina domowego?stoje przed wybore i nie wiem na co sie zdecydowac.posiadam juz dvd pioneer420 Odpisz, cytując
geforce86 Napisano 21 października 2009 Napisano 21 października 2009 Jadac w mysl zasady ze kazdy chwali to co ma powiem ci ze onkyo , ale pisze onkyo nie dlatego ze jej posiadam a dlatego ze w porownaniu z yamaha , dla mnie poprostu gralo lepiej . Bardziej mi pasowal ogolny przekroj , ( w kinie nie bylo duzej roznicy , ale w stereo juz slyszalna ) . Jest tylko jedno ale , Yamaha z ktora je porownywalem byla to seria rxv 663 wiec nie wiem jak jest z ta ktora ty wybrales na cel . Niestety musisz sam je posluchac bo to co dla mnie bylo ok dla ciebie moze byc przecietne i odwrotnie . powodzenia ps Jak bedziesz mial okazje posluchaj tez innych konfiguracja (np. H/K z JBL ) Odpisz, cytując
Recommended Posts