Nektar Napisano 4 listopada 2009 Udostępnij Napisano 4 listopada 2009 Witam.Posiadam amplituner Harman Kardon HK3480 (120W/kanal przy 8ohm).Aktualnie gram na "porażce" jaką są Altony 110 z jakimiś tam podrabianymi głośnikami (nie oryginalne tonsile) ogólnie szkoda się rozpisywać.Szukam w miarę dobrych (o ile mogę to tak ująć - wiem, że każdy ma własną definicję tego słowa jeśli chodzi o audio ale wczujcie się we mnie, alton 110w mordujący piskiem) kolumn do kwoty maksymalnej 2000zł.O co mi chodzi w kolumnach: - muszą posiadać przysłowiowego "kopa" - bardziej zależy mi na tonach niskich aniżeli wysokich- nie jestem audiofilem ale też mam swój próg tolerancji : P- pokój 4m x 4m- do muzyki: Rap, RnBOsobiście bardzo moją uwagę przykuły JBL ES80 jednak nie jestem pewien.. może znajdę coś lepszego w tej cenie.Proszę także o nie podawanie innych wzmacniaczy, ampli itd. - ja już mam swój, którego nie zmienię, sprzedam etc. - nie potrafisz podać nic sensownego do niego, nie wypowiadaj się.Dziękuję, liczę na Waszą pomoc.Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scout Napisano 12 listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 listopada 2009 Cytat Witam.Posiadam amplituner Harman Kardon HK3480 (120W/kanal przy 8ohm).Aktualnie gram na "porażce" jaką są Altony 110 z jakimiś tam podrabianymi głośnikami (nie oryginalne tonsile) ogólnie szkoda się rozpisywać.Szukam w miarę dobrych (o ile mogę to tak ująć - wiem, że każdy ma własną definicję tego słowa jeśli chodzi o audio ale wczujcie się we mnie, alton 110w mordujący piskiem) kolumn do kwoty maksymalnej 2000zł.O co mi chodzi w kolumnach: - muszą posiadać przysłowiowego "kopa" - bardziej zależy mi na tonach niskich aniżeli wysokich- nie jestem audiofilem ale też mam swój próg tolerancji : P- pokój 4m x 4m- do muzyki: Rap, RnBOsobiście bardzo moją uwagę przykuły JBL ES80 jednak nie jestem pewien.. może znajdę coś lepszego w tej cenie.Proszę także o nie podawanie innych wzmacniaczy, ampli itd. - ja już mam swój, którego nie zmienię, sprzedam etc. - nie potrafisz podać nic sensownego do niego, nie wypowiadaj się.Dziękuję, liczę na Waszą pomoc.Pozdrawiam. Witam,Mam M34i w 19m2 z HK3380. Dołu nie brakuje, potrafi zatrząść. Jeśli jesteś zainteresowany i z okolicy trójmiasta to mam takowe na sprzedaż, na gwarancji.m34i@wp.eu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts