Nektar Napisano 4 listopada 2009 Napisano 4 listopada 2009 Witam.Posiadam amplituner Harman Kardon HK3480 (120W/kanal przy 8ohm).Aktualnie gram na "pora偶ce" jak膮 s膮 Altony 110 z jakimi艣 tam podrabianymi g艂o艣nikami (nie oryginalne tonsile) og贸lnie szkoda si臋 rozpisywa膰.Szukam w miar臋 dobrych (o ile mog臋 to tak uj膮膰 - wiem, 偶e ka偶dy ma w艂asn膮 definicj臋 tego s艂owa je艣li chodzi o audio ale wczujcie si臋 we mnie, alton 110w morduj膮cy piskiem) kolumn do kwoty maksymalnej 2000z艂.O co mi chodzi w kolumnach: - musz膮 posiada膰 przys艂owiowego "kopa" - bardziej zale偶y mi na tonach niskich ani偶eli wysokich- nie jestem audiofilem ale te偶 mam sw贸j pr贸g tolerancji : P- pok贸j 4m x 4m- do muzyki: Rap, RnBOsobi艣cie bardzo moj膮 uwag臋 przyku艂y JBL ES80 jednak nie jestem pewien.. mo偶e znajd臋 co艣 lepszego w tej cenie.Prosz臋 tak偶e o nie podawanie innych wzmacniaczy, ampli itd. - ja ju偶 mam sw贸j, kt贸rego nie zmieni臋, sprzedam etc. - nie potrafisz poda膰 nic sensownego do niego, nie wypowiadaj si臋.Dzi臋kuj臋, licz臋 na Wasz膮 pomoc.Pozdrawiam. Odpisz, cytuj膮c
Scout Napisano 12 listopada 2009 Napisano 12 listopada 2009 Cytat Witam.Posiadam amplituner Harman Kardon HK3480 (120W/kanal przy 8ohm).Aktualnie gram na "pora偶ce" jak膮 s膮 Altony 110 z jakimi艣 tam podrabianymi g艂o艣nikami (nie oryginalne tonsile) og贸lnie szkoda si臋 rozpisywa膰.Szukam w miar臋 dobrych (o ile mog臋 to tak uj膮膰 - wiem, 偶e ka偶dy ma w艂asn膮 definicj臋 tego s艂owa je艣li chodzi o audio ale wczujcie si臋 we mnie, alton 110w morduj膮cy piskiem) kolumn do kwoty maksymalnej 2000z艂.O co mi chodzi w kolumnach: - musz膮 posiada膰 przys艂owiowego "kopa" - bardziej zale偶y mi na tonach niskich ani偶eli wysokich- nie jestem audiofilem ale te偶 mam sw贸j pr贸g tolerancji : P- pok贸j 4m x 4m- do muzyki: Rap, RnBOsobi艣cie bardzo moj膮 uwag臋 przyku艂y JBL ES80 jednak nie jestem pewien.. mo偶e znajd臋 co艣 lepszego w tej cenie.Prosz臋 tak偶e o nie podawanie innych wzmacniaczy, ampli itd. - ja ju偶 mam sw贸j, kt贸rego nie zmieni臋, sprzedam etc. - nie potrafisz poda膰 nic sensownego do niego, nie wypowiadaj si臋.Dzi臋kuj臋, licz臋 na Wasz膮 pomoc.Pozdrawiam. Witam,Mam M34i w 19m2 z HK3380. Do艂u nie brakuje, potrafi zatrz膮艣膰. Je艣li jeste艣 zainteresowany i z okolicy tr贸jmiasta to mam takowe na sprzeda偶, na gwarancji.m34i@wp.eu Odpisz, cytuj膮c
Recommended Posts