Skocz do zawarto艣ci

Recommended Posts

Napisano
Witam.

Posiadam amplituner Harman Kardon HK3480 (120W/kanal przy 8ohm).
Aktualnie gram na "pora偶ce" jak膮 s膮 Altony 110 z jakimi艣 tam podrabianymi g艂o艣nikami (nie oryginalne tonsile) og贸lnie szkoda si臋 rozpisywa膰.

Szukam w miar臋 dobrych (o ile mog臋 to tak uj膮膰 - wiem, 偶e ka偶dy ma w艂asn膮 definicj臋 tego s艂owa je艣li chodzi o audio ale wczujcie si臋 we mnie, alton 110w morduj膮cy piskiem) kolumn do kwoty maksymalnej 2000z艂.

O co mi chodzi w kolumnach:
- musz膮 posiada膰 przys艂owiowego "kopa"
- bardziej zale偶y mi na tonach niskich ani偶eli wysokich
- nie jestem audiofilem ale te偶 mam sw贸j pr贸g tolerancji : P
- pok贸j 4m x 4m
- do muzyki: Rap, RnB

Osobi艣cie bardzo moj膮 uwag臋 przyku艂y JBL ES80 jednak nie jestem pewien.. mo偶e znajd臋 co艣 lepszego w tej cenie.

Prosz臋 tak偶e o nie podawanie innych wzmacniaczy, ampli itd. - ja ju偶 mam sw贸j, kt贸rego nie zmieni臋, sprzedam etc. - nie potrafisz poda膰 nic sensownego do niego, nie wypowiadaj si臋.

Dzi臋kuj臋, licz臋 na Wasz膮 pomoc.

Pozdrawiam.
Napisano
Cytat

Witam.

Posiadam amplituner Harman Kardon HK3480 (120W/kanal przy 8ohm).
Aktualnie gram na "pora偶ce" jak膮 s膮 Altony 110 z jakimi艣 tam podrabianymi g艂o艣nikami (nie oryginalne tonsile) og贸lnie szkoda si臋 rozpisywa膰.

Szukam w miar臋 dobrych (o ile mog臋 to tak uj膮膰 - wiem, 偶e ka偶dy ma w艂asn膮 definicj臋 tego s艂owa je艣li chodzi o audio ale wczujcie si臋 we mnie, alton 110w morduj膮cy piskiem) kolumn do kwoty maksymalnej 2000z艂.

O co mi chodzi w kolumnach:
- musz膮 posiada膰 przys艂owiowego "kopa"
- bardziej zale偶y mi na tonach niskich ani偶eli wysokich
- nie jestem audiofilem ale te偶 mam sw贸j pr贸g tolerancji : P
- pok贸j 4m x 4m
- do muzyki: Rap, RnB

Osobi艣cie bardzo moj膮 uwag臋 przyku艂y JBL ES80 jednak nie jestem pewien.. mo偶e znajd臋 co艣 lepszego w tej cenie.

Prosz臋 tak偶e o nie podawanie innych wzmacniaczy, ampli itd. - ja ju偶 mam sw贸j, kt贸rego nie zmieni臋, sprzedam etc. - nie potrafisz poda膰 nic sensownego do niego, nie wypowiadaj si臋.

Dzi臋kuj臋, licz臋 na Wasz膮 pomoc.

Pozdrawiam.

Witam,
Mam M34i w 19m2 z HK3380. Do艂u nie brakuje, potrafi zatrz膮艣膰. Je艣li jeste艣 zainteresowany i z okolicy tr贸jmiasta to mam takowe na sprzeda偶, na gwarancji.
m34i@wp.eu