Hadzbe Napisano 16 listopada 2009 Napisano 16 listopada 2009 Witam! otoz zamierzam zakupic subwoofer do mojego zestawu!Moze sie to wam wydawac glupie ale mam mannie na punkcie Basu:)mimo iz moj pokoj to jedyne 3na4 metry...oto sprzet ktory posiadamAmpli- Yamaha Rx-V795a RDSFronty-Jamo S-718 (swoj bas maja:P ale w miare jedzenia apetyt rosnie)Tyl-Jamo S 602podlaczone do komputera Kablem (interkonekt)Klotz la Grange...oraz(glosnikowe) Klotz Bi-Wiring 4x4mm....Zainterersowaly mnie SUBY pokrojuMagnat Monitor SUB 301aKoda SW1000czyli generalnie SUBy w okolicach 500zl.czekam na propozycje ewentualnie jakies wskazowki.interesuje mnie oczywiscie niski i potezny bas w filmachoraz mozliwie dobra dynamika przy ewentualnym odsluchu myzyki(trance..techno...pop..i reszta) Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 16 listopada 2009 Napisano 16 listopada 2009 Witam..krótko... i w temacie tu.. : http://forum.audio.com.pl//index.php?showtopic=15626 Odpisz, cytując
Recommended Posts