Marina Napisano 11 października 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 października 2010 Miło poczytać co piszecie o drodze i że ten temat trochę chwycił. Dzisiaj akurat słuchałam Starego Dobrego, takie korki że pasowało:) Ale mój mąż audiofil woli szybki rock & roll także jak razem jeździmy to go nie męczę nadto dłużyznami:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 11 października 2010 Udostępnij Napisano 11 października 2010 U mnie w samochodzie musi zawsze coś grać.Żona mówi że nie słyszę silnika. Może i dobrze bo jeszcze usłyszę z niego podejrzane dżwięki. Na bardzo krótkich trasach radio.Jak trochę dłużej to zaległości których nie zdążyłem posłuchać w domu.Na dłuższe trasy tylko muzyka rytmiczna szybka .Bardzo często Brazylijska .W Brazylii jest piękna gorąca muzyka i ........ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts