Quii Napisano 22 listopada 2009 Udostępnij Napisano 22 listopada 2009 Witam mam zamiar zakupić 2x głośniki stereo do telewizora Toshiba 42rv555d głośniki mają być wąskie, najlepiej srebne posiadam taki stolik http://www.hubertus-meble.pl/index.php?pid...mp;pg_docid=400 i głośniki mają do niego pasować zresztą szukam czegoś takiego jak na zdjęciu stolika.Budżet około 1500 zł. I jeszcze mam takie pytanko bo się nie znam, jak kupie te głośniki to co jeszcze będę potrzebował żebym mógł ich używać ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 22 listopada 2009 Udostępnij Napisano 22 listopada 2009 Albo wybierasz zestaw aktywny - taki jak na zdjęciu albo wybierasz typowy zestaw stereo - wzmacniacz + kolumny. Ale nie wiem gdzie możesz odnaleźć takie wąskie i srebrne i aby pasowały. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts