Skocz do zawartości

Jakie kino za małą kase i dosc dobrych parametrach

Recommended Posts

Napisano
Szukam jakiegoś zestawu kina domowego do max 2000zł ale szczerze powiedziawszy jak będzie tańszy tym lepiej icon_biggrin.gif Niestety budżet na to mam nie zawielki czyli chciałbym kupic takie bardzo komercyjne kino domowe które mam za ta cenę dobre parametry Chciałbym żeby to był zestaw 5.1 myślałem o zakupie Samsung HT-TXQ100 ale nie wiem czy to najlepszy wybór w tej klasie rozważam tez LG LH-T760IA LHT760IA jeśli jest tu ktos kto wie cos o takim sprzęcie bardzo proszę o pomoc może w takich cenach jest też cos godnego polecenia
Napisano
Witam mam dla ciebie dobra rade. Nie kupuj takich zestawow o ktorych pisales bo to jak bys ogladal i sluchal filmy lub muze na komputerze na glosnikach manty za 100 zl a nie o to chodzi.Kup na allegro lub na jakichs gieldach amplituner Yamaha 357 teraz to 700 zl lub inny model ,do tego dvd Panasonic s 42 czyta wszystko i to w niezlej jakosci cena 250 zl. Zostaje ci jakies 1000 lub 1100 zl na kolumny kup dobre moga byc uzywane bo to najwazniejszy element w kinie domowym, szukaj w allegro ja bym ci polecil jakies B&W z seri 600 na przod mozna kupic za jakies 700 zl a zagraja o niebo lepiej niz jakies wielkie wynalazki lub altusy na tyl dm302 lub jakies inne za 400 zl braknie ci na centrala ale warto odlozyc i poczekac subwofer tez pozniej.