SebeQ Napisano 30 listopada 2009 Napisano 30 listopada 2009 Witam szanownych forumowicz贸w i forumowiczki Do jutra musz臋 si臋 zdecydowa膰 czy kupi膰 amplituner Onkyo 605 czy 607.605 mog臋 kupi膰 z du偶ym rabatem i dla tego si臋 nad tym modelem zastanawiam.Jedyn膮 moj膮 rozterk膮 s膮 tylko dwa wej艣cia HDMI i nie wiem, czy to wystarczy w przysz艂o艣ci.Do zestawu TV, ampli etc. przez HDMI chc臋 pod艂膮czy膰: Sony PS3, komputer, dekoder np. n-ki i... no w艂a艣nie i sko艅cz膮 mi si臋 wej艣cia (w TV mam te偶 dwa wej艣cia z czego jedno zajmie ampli) wi臋c mo偶e lepiej dop艂aci膰 te kilka st贸wek i kupi膰 607 z wi臋ksz膮 liczb膮 wej艣膰 HDMI (a mo偶e s膮 jeszcze jakie艣 powody dla kt贸rych wybra膰 607?)Drug膮 spraw膮 s膮 kolumny, planuj臋 wst臋pnie kupi膰 nag艂o艣nienie firmy Canton seri臋 GLE, co o nich s膮dzicie? (w Niemczech, gdzie obecnie jestem na dlu偶szej delegacji, s膮 one bardzo popularne), a mo偶e jakie艣 inne do muzy typu rock, heavy metal, smooth jazz, blues. (Fajnie by艂o by mie膰, tutaj opis totalnego laika, mi臋kki bass z wyrazistym wokalem, lubi臋 te偶 gdy bardzo wyra藕nie s艂ycha膰 np. instrumenty typu skrzypce w muzie)Dzi臋kuj臋 za pomoc PozdrawiamSebeQ Odpisz, cytuj膮c
Recommended Posts