Mateusz-8 Napisano 7 grudnia 2009 Napisano 7 grudnia 2009 Witam! Szukałem podobnego wątku i niestety nie znalazłem. Mam dylemat które z kolumn wybrać. Przymierzam się do kupna Harmana Kardona 3390 i JBL ES 30 (słyszałem jak ten zestaw gra i się w nim zakochałem). Nie za bardzo mam gdzie odsłuchać Tonsile, ale patrząc na komentarze posiadaczy mogę się na nie zdecydować. Nie wiem tylko jak zagrają z Harmanem (słyszałem że ten amplituner ,,nie faluję" z czym gra), ale wolałbym się upewnić. Czy ktoś słyszał takie zestawienie? Jeżeli tak to proszę o pomoc i z góry dziękuje!! Mój pokój to ok 25m2 łóżko szafa biurko TYPOWO. Słucham głownie Rocka, Popu electro house ... praktycznie wszystkiego. Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 7 grudnia 2009 Napisano 7 grudnia 2009 To takie pytanie: jakie jeszcze zestawy suchałeś ? i o które Tonsile pytasz ? Jesteś może z Wrześni ? tam o Tonsila nie trudno Odpisz, cytując
Recommended Posts