mr3po4 Napisano 19 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2009 witam wszystkich.mam pewien problem z subwooferem od kina domowego otóż podczas słuchania bass charczy, gdy ruszam membrana słyszę jak by cewka albo druciki haratały o magnes, ale gdy wyłączę z sieci suba i poruszam membrana te dźwięk znika nie wiem co jest może coś z układem w subie ? proszę o pomoc !pozdrawiam ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 19 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2009 Nie ma uaktywnionego jakiegoś podbicia w amplitunerze ? (na zasadzie 6/+12db/oktawe albo harcorowo 24db) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr3po4 Napisano 19 grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 grudnia 2009 nic z tych rzeczy odłączałem go od amplitunera i to samo. jak włączony sub i poruszę głośnik to charczy jak wyłączony to wszystko wydaje się ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts