Paull Napisano 27 grudnia 2009 Napisano 27 grudnia 2009 Witam Posiadam wzmacniacz Voice Kraft MB-800 i mam następujący problem... Latem tego roku zakupiony... użytkowany około 1 miesiąca ciągnoł dwie tubu Blaupunkt mkII gdy były wysokie temperatury jechałem spory odcinek drogi radio na 'MAX' i nagle nastąpiło samoczynne rozłączenie myślę że z przegrzania po zresetowaniu wzmacniacza tzn odłączenie plusa i ponowne podłączenie cały czas mruga zielona dioda ???...PS. Jestem tu nowy Proszę o wyrozumiałość Odpisz, cytując
drRumin Napisano 14 stycznia 2010 Napisano 14 stycznia 2010 Myślę że własnie ze względu na wyrozumiałośc nikt nie pisze nic w związku z twoim problemem, a może dlatego że po usunięciu usterki chciałbyś powtarzac to co robiłes wczesniej.Raczej używaj określenia subwoofer np. w krztałcie walca a nie (tubu, tuba, tuby itd.) bo w zasadzie nie wiadomo co to oznacza. Absolutnie bez urazy dla twojej osoby, pozdarwiam - drRumin. Odpisz, cytując
Recommended Posts