Paull Napisano 27 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2009 Witam Posiadam wzmacniacz Voice Kraft MB-800 i mam następujący problem... Latem tego roku zakupiony... użytkowany około 1 miesiąca ciągnoł dwie tubu Blaupunkt mkII gdy były wysokie temperatury jechałem spory odcinek drogi radio na 'MAX' i nagle nastąpiło samoczynne rozłączenie myślę że z przegrzania po zresetowaniu wzmacniacza tzn odłączenie plusa i ponowne podłączenie cały czas mruga zielona dioda ???...PS. Jestem tu nowy Proszę o wyrozumiałość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drRumin Napisano 14 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2010 Myślę że własnie ze względu na wyrozumiałośc nikt nie pisze nic w związku z twoim problemem, a może dlatego że po usunięciu usterki chciałbyś powtarzac to co robiłes wczesniej.Raczej używaj określenia subwoofer np. w krztałcie walca a nie (tubu, tuba, tuby itd.) bo w zasadzie nie wiadomo co to oznacza. Absolutnie bez urazy dla twojej osoby, pozdarwiam - drRumin. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts