Silimicey Napisano 1 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2010 Witam,Posiadam głośniki ModeCom 2050 i posiadam do tego jeden sw, i dwa małe głośniczki.Z tyłu wejśćia na kable od głośnika są podobne do złącz czincze. I oto moje pytanie:Czy była by możliwość kupienia podobnych głośników na takie wtyki i podłączenie rozdzielacza do stacji głównej przypuszczalnie na 4 głośniki, czyli te 2 oryginalne i te 2 kupione?Specyfikacja techniczna:Specyfikacja techniczna: Typ zestawu 2.1Moc głośnika niskotonowego (RMS) 24 WMoc głośnika satelitarnego (RMS) 15 WDolna częstotliwość 30 HzGórna częstotliwość 20 kHzDekoder dźwieku BrakWejście analogowe stereo TakWejście analogowe wielokanałowe NieWejście cyfrowe NieWejścia inne wejście 3,5mm mini-Jack, Wejscie stereo RCAEkranowanie magnetyczne TakWyjście słuchawkowe TakZasilacz WewnętrznyPilot BezprzewodowyMateriał obudowy MDF + PlastikKolor CzarnyInformacje dodatkowe Wzmacniacz zewnętrzny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiMan Napisano 1 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2010 Oczywiście, że można podłączyć 4 pary kolumn, ale to nie będzie miało żadnego sensu, ten wzmacniacz tego nie pociągnie. Już lepszym rozwiązaniem by było podpięcie innych kolumn zamiast tych. Ale 15watt na kanał to bardzo mało. Wątpię żeby w ogóle tyle miał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silimicey Napisano 1 stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 stycznia 2010 Ale mi nie chodziło o podpięcie 4 par głośników tylko dodatkowych 2 głośników, czyli 2 pary. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiMan Napisano 1 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2010 Mój błąd, chodziło mi o 2 pary czyli 4 głośniki. Ten wbudowany wzmacniacz tego nie pociągnie. Nie ma sensu dokupowania do tego kolumn, czy głośników. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts