Damiannn1993 Napisano 6 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2010 Witam wszystkich. Mam pewien kłopot. Dostałem dwa głośniki GDN 17/60. Chciałbym zrobić na tym przetworniku kolumny bo szkoda żeby leżały i się marnowały. I tu kieruje do was pytanie: jaki głośnik wysoko tonowy zastosować? Mam do przeznaczenia 300-400 zł na głośniki wysoko tonowe i zwrotnice. Bardzo proszę o pomoc ponieważ nie chce wyrzucić pieniędzy w "błoto". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooledit Napisano 8 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2010 Widziałbym dwch kandydatów do montażu:GDWK 10/80/7 EX 8 Ω lub GDWK 10/80/T8 - 8 Ohm ewentualnie jakiś podobny. W ogóle polecam zjrzeć do sklepu Tonsilu http://www.skleptonsil.pl/ .Generalnie jak wyczytałem kolesie są bardzo chętni do pomocy w takich kwestiach , więc może doradzą jeszcze coś innego. A i zwrotnice też tam mają więc od razu i tą kwestię załatwisz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damiannn1993 Napisano 9 stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 stycznia 2010 Dzięki za zainteresowanie się tematem. Postanowiłem sprzedać te GDN'y ponieważ nikt jeszcze nie robił na nich żadnej konstrukcji a chce zrobić coś sprawdzonego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts