maurer26 Napisano 7 stycznia 2010 Napisano 7 stycznia 2010 Witam wszystkich Jestem nowy na forum i zielony jesli chodzi o tematy kina domowego i audio.Próbuję skompletować powoli zestaw kina i proszę o pomoc bardziej doświadczonych uzytkowników.Upatrzyłem sobie 2 amplitunery pioneera:VSX1018 oraz VSX1019.I teraz mam dylemat,który z nich zagra lepiej w stereo i 7.1?1019 to nowszy model,ale wyczytałem na stronie pioneera że 1018 ma certyfikat THX Select2 plus.Dodam jeszcze,że miałoby to zagrać (niekoniecznie) z jamo S606 lub S608 (na razie wersje 5.0 bez suba)Aha,jeszcze niezbędne dla Was informacje:-pokój 25m2-słuchanie muzyki 40% (techno,trance,house) zależy mi na dobrych tonach wysokich i niskich-kino 60%-podłączone urządzenia:blue ray pioneer BDP 320 i TV sony 37W5500.Będę wdzięczny za porady i sugestie. Odpisz, cytując
Walczak Napisano 7 stycznia 2010 Napisano 7 stycznia 2010 Wejdź na stronkę Pionka i dokonaj porównania.Osobiście wskazałbym na VSX 1018 (starszy, ale ciekawszy). Odpisz, cytując
maurer26 Napisano 8 stycznia 2010 Autor Napisano 8 stycznia 2010 Cytat Wejdź na stronkę Pionka i dokonaj porównania.Osobiście wskazałbym na VSX 1018 (starszy, ale ciekawszy). Pewnie dlatego,że ma ten certyfikat.Kto wie,może faktycznie gra lepiej niż "starszy brat".Zobaczę jak gra w euro agd i zobaczymy.Dzięki za opinię.Pozdrawiam. Odpisz, cytując
Recommended Posts