Onna Napisano 7 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2010 Witam!Mam sprzęt ok. 3 lata. Denon PMA 1500 AE + TU 1500 AE i Kef-y iQ9Dotąd bez żadnych problemów.I nagle - zaczął mi się wyłączać wzmacniacz przy większej (i to wcale nie dużej) głośności.Używałam go delikatnie, nie za dużo, nie za głośno. Nie był nigdzie przenoszony.Co to jest? czy to poważna sprawa?Pomóżcie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tench88 Napisano 7 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2010 Sprawdz czy nie masz zwartych kabli glosnikowych. Czasem bananki lubia sie zetknac albo kabel wypiac i wtedy cicho gra ale dajemy glosniej jest pyk i cisza:P Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onna Napisano 8 stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 stycznia 2010 tench88 - jesteś W I E L K I ! Dziekuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts