kapustus Napisano 13 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2010 Witajcie.Przyszedł czas na zmianę w moich altonach. Obecnie siedzi tak 25 cm STX (teoretycznie 100watowy). Przedtem był oryginalny tonsil.Jedna kolumna ma wyciętą za dużą dziurę i głośnik trzyma się na 3 śrubach. Czy mogę tam włożyć 27 cm lub 30? Kolumna ma szerokość 34 cm.STXy nie grały źle więc zastanawiam się czy po prostu nie kupić nowych. Chyba że może lepiej zainwestować w oryginalnego tonsila? Jest kilka na allegro ale czy to na 100% oryginały to nie wiem. Proszę o jakieś propozycję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol83 Napisano 13 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2010 iedyś tez miałem altony i zrobiłem ten sam myk - wymieniłem głośniki niskotonowe na stx... od tamtej pory ich juz nie słuchałem. Jak masz mozliwość to wrzuć tonsile ale masz problem z tą dziurą... może lepiej zainwestować w nowe kolumny?? nowe - czytaj z drugiej ręki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapustus Napisano 14 stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 stycznia 2010 niby można by pomyśleć albo podłączyć wzmak pod Eltaxy ktorych używam do kina. Zastosowanie większego głośnika jest złym rozwiązaniem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts