Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
czy ja tam wiem czy wzmacniacz slaby no ale racje przyznaje nie powinno sie kierowac filmikiem/zdjeciem
a wracajac do tematu moze lepiej dozbierac troche i kupic cos innego podlogowe jakies albo cos ?
Napisano
Oczywiście dozbierać warto bo za 300zł ciężko coś dobrego kupić ,a czy to mają być podstawkowe czy podłogowe to zależy jakiej wielkości jest pokój. No właśnie przydałoby się go w końcu zmierzyć.
Napisano
W takim razie lepiej poczekaj aż się przeprowadzisz i dopiero wtedy kup. A co do tej Yamahy to wiem ,że udanym modelem jest NS-G30 wersja pierwsza. Kolumny M-Audio bym sobie raczej odpuścił.
  • 1 month later...
Napisano
Cytat

jezeli polecasz ns-g30 to warto bedzie sie na tym zastanowic bo cena jest bardzo przystepna i mozna je dosc latwo dostac

W tych głośnikach bas jest raczej oszczędny, twardy i punktowy. Powiedziałbym, że nawet zbyt mocno kontrolowany. Czasami chciałoby się, żeby były trochę miększe, żeby te niskie tony popłynęły. Zdarza się to jednak baaardzo rzadko.
U mnie są to właśnie MKI i współpracują z PM645 icon_wink.gif
Takie stereo-minimum za 700zł.