daveese Napisano 13 lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 lutego 2010 czy ja tam wiem czy wzmacniacz slaby no ale racje przyznaje nie powinno sie kierowac filmikiem/zdjeciema wracajac do tematu moze lepiej dozbierac troche i kupic cos innego podlogowe jakies albo cos ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukarz Napisano 13 lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 lutego 2010 Oczywiście dozbierać warto bo za 300zł ciężko coś dobrego kupić ,a czy to mają być podstawkowe czy podłogowe to zależy jakiej wielkości jest pokój. No właśnie przydałoby się go w końcu zmierzyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daveese Napisano 13 lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 lutego 2010 co do mierzenie pokoj ma nieplene 3x4 ze skosnym sufitemale nie przywiazywalbym wielkiej wagi do rozmiarow bo pewnie tak i tak dlugo tutaj nie beda grachttp://allegro.pl/item917767434_yamaha_ns_...ideal_wawa.html moglby jescze ktos wyrazic zdanie na temat glosnikow yamahy ?i jeszcze zapytam o firme m-audio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukarz Napisano 14 lutego 2010 Udostępnij Napisano 14 lutego 2010 W takim razie lepiej poczekaj aż się przeprowadzisz i dopiero wtedy kup. A co do tej Yamahy to wiem ,że udanym modelem jest NS-G30 wersja pierwsza. Kolumny M-Audio bym sobie raczej odpuścił. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daveese Napisano 14 lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 lutego 2010 jezeli polecasz ns-g30 to warto bedzie sie na tym zastanowic bo cena jest bardzo przystepna i mozna je dosc latwo dostac Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bethnal Green Butcher Napisano 24 marca 2010 Udostępnij Napisano 24 marca 2010 Cytat jezeli polecasz ns-g30 to warto bedzie sie na tym zastanowic bo cena jest bardzo przystepna i mozna je dosc latwo dostac W tych głośnikach bas jest raczej oszczędny, twardy i punktowy. Powiedziałbym, że nawet zbyt mocno kontrolowany. Czasami chciałoby się, żeby były trochę miększe, żeby te niskie tony popłynęły. Zdarza się to jednak baaardzo rzadko. U mnie są to właśnie MKI i współpracują z PM645 Takie stereo-minimum za 700zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts