krolik08 Napisano 15 lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 lutego 2010 Witam wszystkich. Jeśli napisałem ten post w złym miejscu to z góry sorry ale jestem tu nowy...Przejde do mojego pytania. Chciałbym pod PC podłączyć wieże. Kupiłem już kabel jack 2 chinch ale chciałbym aby grały i głośniki z wieży i z kompa, a w karcie dźwiękowej mam tylko 1 wejście. Czy gdy kupie ,,rozgałęźnik'' to strace na jakości dźwięku ??? Może ktoś ma inne poropozycje??? Proszę o odpowiedź... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 15 lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 lutego 2010 Kwestia jaki masz sprzęt w chwili obecnej, ale przy podstawowym sprzecie + wieża nie ma to jakiegos drastycznego wpływu.Rozgałeźników na allegro dostatek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krolik08 Napisano 15 lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 lutego 2010 dzięki za pomoc... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 15 lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 lutego 2010 Tu przykład. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krolik08 Napisano 15 lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 lutego 2010 a jeszcze jedno pytanie. A da się tak zrobiś żeby słuchać muzyki z wieży i także grały wszystkie głośniki(razem z subwooferem)??? Przy np. wyłączonym kompie??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 15 lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 lutego 2010 Tym dwójnikiem masz dwa sygnały stereo - jeden kabel idzie na głośniki do zestawu komputerowego a drugi do wieży - i wszystko gra razemAle komp musi być włączony - chyba, że masz zewnętrzną kartę dzwiękową. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krolik08 Napisano 15 lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 lutego 2010 ok... myśle że karcie nie grozi spalenie albo cos w tym stylu??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 15 lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 lutego 2010 Jeżeli podłączysz taki dwójnik do wyjścia stereo to nic się nie stanie - spokojnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krolik08 Napisano 18 lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 lutego 2010 Witam ponownie... Byłem w sklepie aby zakupić sobie ten rozgałeźnik i koleś powiedział, że przy takim czymś gniazdo może ulec całkowitemu spaleniu i lepiej tak nie robić... Z kolei kumpel powiedział że tak robił i było wszystko w porządku...Co o tym myślicie???? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 18 lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 lutego 2010 Kiedyś kiedyś miałem tak chyba 2 lata i nic się nie stało... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krolik08 Napisano 19 lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 lutego 2010 kurde... grają minimalnie nierówno... da się to jakoś wrównać...??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts