scorpion Napisano 8 marca 2010 Udostępnij Napisano 8 marca 2010 Siema! Jedzie ktoś na Soniphere Festiwal do Wa-wy. Jak ktoś nie wie co to to mówię że to koncert na którym zagra Metalica, Antrax, Slayer, Behemoth, Mastedoon i Megadeath. Ja jade z kumplem. Nie wiem jak dużo osób słucha takiej muzy... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 10 marca 2010 Udostępnij Napisano 10 marca 2010 Ja wiem, ale nie idę, bo słucham innej muzyki W każdym razie fajnie, że taka impreza wreszcie u nas. Ciekawa jestem, czy wszystkie bilety się sprzedadzą - pewnie tak:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpion Napisano 10 marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 marca 2010 Ej a właśnie...jest na forum jakiś dział z informacjami o koncertach gdzie mozna tak pogadać albo kiedy są jakieś fajneMożnaby takie coś zrobić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts