Bethnal Green Butcher Napisano 10 marca 2010 Udostępnij Napisano 10 marca 2010 Witam, chcę słuchać muzyki (większość z komputera) i potrzebny mi prosty zestaw: wzmacniacz + 2 monitory. Czy mógłby się ktoś wypowiedzieć nt. charakterystyki tych głośników? Nie chciałbym czegoś, co ma malutko basu, bo subwoofer na razie odpada.Bardzo dużo szukałem na różnych forach, ale nie potrafię znaleźć charakterystyk tych głośników, ani podjąć decyzji.A może coś innego za 300-400zł? Wzmacniacza jeszcze nie mam. W komputerze Xonar DX, słucham głównie trochę lżejszego rocka i lepszych odmian popu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wpjtek76 Napisano 10 marca 2010 Udostępnij Napisano 10 marca 2010 http://www.allegro.pl/item939227010_heco_v..._300_ideal.htmlMoze te, sa napewno nowsze a czy lepsze nie wiem. Mialem 700 i byly ok. Victy pewnie bedziesz mogl posluchac we wielu sklepach wiec przynajmniej nie kupisz kota w worku:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bethnal Green Butcher Napisano 10 marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 marca 2010 Jak zwykle nie wytrzymałem. NS-G 30 + HK PM645. Po przesiadce z Logitechów za 300zł z pewnością będę szcześliwy. Dzięki i pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wpjtek76 Napisano 11 marca 2010 Udostępnij Napisano 11 marca 2010 Follow your instincts:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bethnal Green Butcher Napisano 11 marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 marca 2010 Dzisiaj słyszałem te Yamahy NS-G 30 na AX 500. Połączenie 2 Yamach brzmiało zimno, wyraziście, lecz podobno takie właśnie są Yamahy. Z kolei o HK naczytałem się, że grają bardzo miękko i ciepło, z dużą melancholią. Mam nadzieję, że PM645 trochę ociepli brzmienie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts