Skocz do zawarto艣ci

Recommended Posts

Napisano
Witam wszystkich serdecznie, jestem pocz膮tkuj膮cym u偶ytkownikiem na forum wi臋c prosz臋 o wyrozumia艂o艣膰. Jeszcze do niedawna mia艂em w nosie jak gra muzyka w moim pokoju, by艂em wiernym fanem wszelkich eq, loudness贸w itp a偶 co艣 we mnie p臋k艂o. Nie m贸wi臋, 偶e z dnia na dzie艅 sta艂em si臋 audiofilem bo p贸ki co a偶 takiej potrzeby nie odczuwam, aczkolwiek sta艂em si臋 przynajmniej melomanem. Kupi艂em m贸j pierwszy w 偶yciu wzmacniacz, nie jest to rewelacja natomiast my艣l臋, 偶e jak na pocz膮tek przygody z muzyk膮 w zupe艂no艣ci mi wystarczy mowa o Sony TA-F519R, wraz z zakupem owego wzmacniacza pojawi艂 si臋 kolejny problem tj g艂o艣niki icon_smile.gif stoj臋 przed ci臋偶kim wyborem jako, i偶 jestem tylko studentem nie posiadam zbyt grubego portfela, potrzebuje g艂o艣nik贸w, kt贸re pomog膮 mi zrozumie膰 muzyk臋. Na dzie艅 dzisiejszy w moim skarbcu na g艂o艣niki mam 500 z艂 maksymalnie, co w tej cenie mogliby艣cie mi zaproponowa膰 . My艣la艂em o Tango 150 lub Mistralach oba ze stajni Tonsila, co wybra膰 a mo偶e polecicie mi co艣 innego godnego ? Pozdrawiam