Bulisoft Napisano 15 marca 2010 Napisano 15 marca 2010 Witam wszystkich serdecznie, jestem pocz膮tkuj膮cym u偶ytkownikiem na forum wi臋c prosz臋 o wyrozumia艂o艣膰. Jeszcze do niedawna mia艂em w nosie jak gra muzyka w moim pokoju, by艂em wiernym fanem wszelkich eq, loudness贸w itp a偶 co艣 we mnie p臋k艂o. Nie m贸wi臋, 偶e z dnia na dzie艅 sta艂em si臋 audiofilem bo p贸ki co a偶 takiej potrzeby nie odczuwam, aczkolwiek sta艂em si臋 przynajmniej melomanem. Kupi艂em m贸j pierwszy w 偶yciu wzmacniacz, nie jest to rewelacja natomiast my艣l臋, 偶e jak na pocz膮tek przygody z muzyk膮 w zupe艂no艣ci mi wystarczy mowa o Sony TA-F519R, wraz z zakupem owego wzmacniacza pojawi艂 si臋 kolejny problem tj g艂o艣niki stoj臋 przed ci臋偶kim wyborem jako, i偶 jestem tylko studentem nie posiadam zbyt grubego portfela, potrzebuje g艂o艣nik贸w, kt贸re pomog膮 mi zrozumie膰 muzyk臋. Na dzie艅 dzisiejszy w moim skarbcu na g艂o艣niki mam 500 z艂 maksymalnie, co w tej cenie mogliby艣cie mi zaproponowa膰 . My艣la艂em o Tango 150 lub Mistralach oba ze stajni Tonsila, co wybra膰 a mo偶e polecicie mi co艣 innego godnego ? Pozdrawiam Odpisz, cytuj膮c
Recommended Posts