Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam !
Posiadam amplituner firmy Denon avr 1509 i chcę do niego zakupić kolumny podłogowe 2.0 do pokoju o powierzchni 27m2.
Kwotę którą chcę przeznaczyć na te kolumny to około 1300zł (nowe) :!: .
Miałem głośniki Jamo s708 i byłem z nich zadowolony i szukam czegoś takiego lub jeszcze lepszego.
Prosił bym o przykłady z allegro !
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam ! icon_wink.gif
Napisano
A więc głośniki te mają służyć w 80% do słuchanie muzyki i czasem (2-3 filmy na tydzień) wleci jakiś film. Ale głównie muzyka icon_mrgreen.gif
Raczej nie myślę aby rozbudować to do 5.1 ale nigdy nie wiadomo icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

To nie pchał bym się nigdy w ampli do KD
tylko w stereo - a film w stereo z podłogowcami ogląda się wyśmienicie!

z tym że ja ten amplituner dostałem więc nie będę nim gardził icon_lol.gif a chodzi mi jak narazie tylko o głośniki właśnie głównie pod muzykę wiec nie wiem jakie ?
Napisano
w zasadzie duża uwagę należy przywiązać do źródła. Jeżeli jest amplituner do KD w dodatku z niskiego pułapu tym samym skazane jest niepowodzenie w stereo.

Jakie kollwiek nie wybierzesz kolumny - możesz być nadal niezadowolony - tu wszystko jest od siebie zależne.

Chyba, że........ nie masz wyrobionego ucha icon_smile.gif to przyzwyczaisz się do każdego zestawu icon_smile.gif

Do momentu posłuchania stereo ze zwykłego wzmacniacza... swoich płyt + CD'k