matys420 Napisano 24 marca 2010 Napisano 24 marca 2010 Witam ! Posiadam amplituner firmy Denon avr 1509 i chcę do niego zakupić kolumny podłogowe 2.0 do pokoju o powierzchni 27m2.Kwotę którą chcę przeznaczyć na te kolumny to około 1300zł (nowe) :!: . Miałem głośniki Jamo s708 i byłem z nich zadowolony i szukam czegoś takiego lub jeszcze lepszego. Prosił bym o przykłady z allegro ! Z góry bardzo dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam ! Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 24 marca 2010 Napisano 24 marca 2010 Kolumny mają być roziązaiem tylko muzycznym(2.0) - czy na tych frontach ma powstać kino? Odpisz, cytując
matys420 Napisano 25 marca 2010 Autor Napisano 25 marca 2010 A więc głośniki te mają służyć w 80% do słuchanie muzyki i czasem (2-3 filmy na tydzień) wleci jakiś film. Ale głównie muzyka Raczej nie myślę aby rozbudować to do 5.1 ale nigdy nie wiadomo Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 25 marca 2010 Napisano 25 marca 2010 To nie pchał bym się nigdy w ampli do KDtylko w stereo - a film w stereo z podłogowcami ogląda się wyśmienicie! Odpisz, cytując
matys420 Napisano 26 marca 2010 Autor Napisano 26 marca 2010 Cytat To nie pchał bym się nigdy w ampli do KDtylko w stereo - a film w stereo z podłogowcami ogląda się wyśmienicie! z tym że ja ten amplituner dostałem więc nie będę nim gardził a chodzi mi jak narazie tylko o głośniki właśnie głównie pod muzykę wiec nie wiem jakie ? Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 26 marca 2010 Napisano 26 marca 2010 w zasadzie duża uwagę należy przywiązać do źródła. Jeżeli jest amplituner do KD w dodatku z niskiego pułapu tym samym skazane jest niepowodzenie w stereo.Jakie kollwiek nie wybierzesz kolumny - możesz być nadal niezadowolony - tu wszystko jest od siebie zależne.Chyba, że........ nie masz wyrobionego ucha to przyzwyczaisz się do każdego zestawu Do momentu posłuchania stereo ze zwykłego wzmacniacza... swoich płyt + CD'k Odpisz, cytując
Recommended Posts