Arut Napisano 25 marca 2010 Udostępnij Napisano 25 marca 2010 (edytowany) jestem kompletnym laikiem w dziedzinie sprzetu audio, nie jestem tez nadzwyczaj wymagajacy.potrzebuje sluchawek do biegania, i mam dylemat miedzy tymi dwoma:http://www.allegro.pl/item965265444_nowe_s...sportowcow.htmlhttp://www.allegro.pl/item972968495_nowe_s...sportowcow.htmlinne nie wchodza raczej w gre, bo nie dysponuje zbyt duzym budzetem na ten cel.dzieki!moglby ktos doradzic? Edytowano 26 marca 2010 przez muzyczny_gość polączyłem posty - prosze poczekać na odp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 26 marca 2010 Udostępnij Napisano 26 marca 2010 Kwestia ucha - jednym się trzymają innym nieMoże jakieś z pałąkiem zaginanym na tyle głowy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arut Napisano 26 marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 marca 2010 nie rozumiem o co ci chodzi dalem dwie pary sluchawek, w takiej samej cenie i z palakiem za uszami, i sie zastanawiam ktory model tego creativa jest lepszy: EP-510, czy EP-190linki sa w 1 poscieEP-510# Przetwornik: magnes neodymowy 15mm# Pasmo przenoszenia: 20Hz - 20KHz# Impedancja: 32Ω# Czułość (1KHz): 106dB/mW# Długość przewodu: 1.2m# Wtyk: 3,5mm niklowany# Masa netto: 18g (bez opakowaniEP-190 * Przetworniki: magnes neodymowy 15.5mm * Pasmo przenoszenia: 20Hz ~ 20kHz * Impedancja: 16ohms * Czułość: (1kHz): 105dB/mW * Długość przewodu: 1.2m * Wtyk: pozłacany mini-jack stereo 3.5mm * Waga netto: 19g (bez opakowania) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 26 marca 2010 Udostępnij Napisano 26 marca 2010 Patrz i czytaj uważniePałąk z tyłu głowy z słuchawkami wygląda TAK Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arut Napisano 26 marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 marca 2010 no sluchaj stary, chyba sie nie rozumiemy..mam wybor pomiedzy DWOMA sluchawkami, ktore podalem w 1 poscie, i jeydnie zalezy mi na ocenie ktory z nich jest jakosciowo lepszy, chociaz minimalnie.nie spodziewam sie niewiadomo czego po sluchawkach za 25 zl, ale beda mi sluzyc jedynie podczas biegania 30 min dziennie.zreszta nie posiadam budzetu wiekszego niz 50 zl na sluchawki, a te wydaja sie jedynie odpowiadajace temu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 26 marca 2010 Udostępnij Napisano 26 marca 2010 Po Twojej wypowiedzi.. weź obojętnie jakie, - jak padną lub nie będą odpowiadały po jakimś czasie kupisz te drugie.W zasadzie nie ma co oczekiwać od takich słuchawek, a przy jogingu - to chyba z a wielkiego zastanawiania sie nad dzwiękiem nie ma. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arut Napisano 26 marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 marca 2010 no takiej odpowiedzi sie spodziewalem, i w sumie masz racje. Kupie ep-190, sa ladniejsze dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts