zakula70 Napisano 30 marca 2010 Udostępnij Napisano 30 marca 2010 Witam wszystkich , jestem tutaj nowy i zupełnie nie znam sie na tym. Chce skompletować sobie kino domowe . Mam do kupienia takie głośniki podłogowe firmy Whardfedale Vardus (dokładnego modelu nie znam)i do tago są też jakieś satelity i centrylny. Mam pytanie, czy to bedzie dobrze grało w kinie domowym i ewentualnie jaki amplituner do tego kupić.? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 3 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2010 Kolumny są firmowe wiec nie ma powodu aby źle grały.Kino domowe chcesz kupić nowe czy z drugiej reki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakula70 Napisano 3 kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2010 Czesc , te glosniki juz nie aktualne . Jest mi obojetne czy nowe czy uzywane. Znalazlem cos takiego na ebay-u ,czy te sa dobre?http://cgi.ebay.ie/ROTH-OLi-4-5-1-HOME-CIN...2#ht_3525wt_754Jesze jedno czy np. Denon AVR-1910 do nich pasuje? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts