wojtekp8 Napisano 17 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2010 Witam. Stoje właśnie przed wyborem zestawy do małego pokoju (11m^2). Po przejrzeniu kilku portali zainteresowałem się Yamach'a Pianocfraft E410, i jestem bliski jej zakupu. Mój budżet to 1500zł. I mam z w związku z tą sytuacją kilka pytań:Czy Yamaha CRX-E 410 (http://www.redcoon.pl/index.php/cmd/sho ... #detailtop)to ten sam model co Yamaha E 410?Wiem że to pytanie wygląda głupio ale niepokoją mnie te literki CRX, na stronie producenta model ten podpisywany jest poprostu jako Yamaha E 410...Czy myślicie że to dobry wybór? a jeżeli nie to co innego polecacie w tej cenie?Pozdrawiam. I z góry dziękuje za każdą odpowiedź Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 18 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2010 CRX-E 410 może to nazwa samego amplitunera ?i model nazwany całościowo jako E-410 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts