MLodyX Napisano 3 maja 2010 Udostępnij Napisano 3 maja 2010 WitamJestem nowym użytkownikiem forum i chciałbym spytać was o opinię co do wyboru odtwarzacza mp3. Generalnie zależy mi na świetnej jakości dźwięku do 300zł. Uchylam się ku wyborowi odtwarzaczy firmy sony serii walkman, konkretnie mam rozterkę między modelami a818 a B143F. Czy technologie Clear Stereo, Clear Bass i DSEE zastosowane w a818 rzeczywiście są tak rewelacyjne? I czy słuchawki EX z zestawu są tak dobre? Mam słuchawki dokanałowe philipsa za cenę około 100zł, czy tamte będą lepsze? Oczywiście jestem skłonny usłyszeć opinie o innych firmach odtwarzaczy spełniających wyżej wymienione wymagania. Zależało by mi również na długim czasie pracy, estetycznym wyglądzie, wyświetlacz może być led. Odtwarzacz też musi być bezproblemowy w obsłudze i niekonieczne są, ale miłe widziane bajery jak sense me w nowej serii walkman sony. Pozdrawiam, przepraszam za być może chaotyczną i nie profesjonalną wypowiedź. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts