rysiek Napisano 6 maja 2010 Napisano 6 maja 2010 Witam mam 400zł i chce kupić skrzynie basową do samochodu którą wybrać?MacAudio MP130BP Plexi +MPX2000 http://www.allegro.pl/item1025946767_magna...00_wroclaw.html sorki że z allegroczyMAGNAT SKRZYNIA B33 800W + WZMACNIACZ MAGNAT 22 HQ http://www.allegro.pl/item1019858560_skrzy...hq_komplet.htmlskrzynia basowa będzie grała w aucie Opel Vectra B caravan a z biegiem czasu Bmw e46 sedanradio:JVC KD-G411 Max. moc wyjściowa: 50W x 4 więcej danych nie podam bo nie znam.mam pytanie co do tych zestawów bo z czego słyszałem że macaudio i magnat to to samo, którą z tych wybierać?czy może jakieś inny zestaw w tej cenie?Pozdrawiam Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 6 maja 2010 Napisano 6 maja 2010 Witamy, w zasadzie obojętnie który zestaw wybierzesz, różnic znaczących i powalających nie będzie. Odpisz, cytując
rysiek Napisano 6 maja 2010 Autor Napisano 6 maja 2010 no ale macaudio ma bassreflex a magnat nie to macaudio badziej wali bassem? Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 6 maja 2010 Napisano 6 maja 2010 Jeżeli chodzi o "walenie basem" to tak bess reflex wali basem.Niestety taki budżet jest skormny co przełoży się automatycznie na jakość basu lub jego brak, oprócz "walenia basem". Odpisz, cytując
rysiek Napisano 6 maja 2010 Autor Napisano 6 maja 2010 (edytowany) aha to dzięki Ci bardzo za szybką odpowiedź raczej zdecyduje się na zestaw Magnata;)Pozdrawiam;) aa i mam jeszcze jedno głupie pytaniejak taki sprzęt podłączyć żeby grało i żeby nie rozładowało mi akumulatora podczas wyłączonego silnika,tzn pod radio podłącze to tylko zasilenia wzmacniacza? Edytowano 6 maja 2010 przez RoRo korzystaj z funkcji "EDYTUJ" by uzupełnić lub poprawić swoją wypowiedź, zamiast tworzyć jeden post pod drugim Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 6 maja 2010 Napisano 6 maja 2010 Generalnie troche pogra, ale akumulator to zwykła bateria jak ją wyczerpiesz to padnie i na to rady nie ma, nie są to duże obciążenia ale jak bedziesz grał na 3/4 gwizdka mogą pojawić się kłopoty - nie radze tak testować ani sprawdzać.Poczytaj w sieci to tanie popularne zestawy, pytanie o te "subwoofery" padaja często od długiego czasu. Odpisz, cytując
rysiek Napisano 6 maja 2010 Autor Napisano 6 maja 2010 o jeszcze poszperam albo pojade do kuzyna on się na tym zna bo podłancza;)pozdrawiam;) Odpisz, cytując
Recommended Posts