kekeofc Napisano 9 maja 2010 Udostępnij Napisano 9 maja 2010 Witam, chciałem kupic mini wieże w cenie ok. 500-600 zł. Zalezy mi na jak najlepszej jak na ta cene jakosci dzwieku. Wymagam od wiezy mozliwosci podlaczenia jej do mojego gramofonu Numark TT USB. Jako, ze nie znam sie kompletnie na sprzecie to prosze o rade. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kekeofc Napisano 10 maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 maja 2010 W zasadzie to zastanawiam sie nadOnkyo CS 325LG FB 163Chcialem sie upewnic czy bede mogl podlaczcy swoj gramofon do tego i ktora z tych 2 wiez jest lepsza Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lothian Napisano 18 maja 2010 Udostępnij Napisano 18 maja 2010 W małych wieżach bardzo trudno znaleźć gniazdo do podłączenia gramofonu. Z mojej wiedzy wynika, że ani do LG ani do Onkyo nie da rady podłączyć gramofonu. Nawet Pianocraft nie ma takiej możliwości. Z małych wież na pewno można podłączyć do Denon D-F102, ale jest już o wiele droższy. Innym rozwiązaniem jest dokupienie przedwzmacniacza do gramofonu i wtedy można go podłączyć do praktycznie wszystkich zestawów audio (pod wejście aux). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts