martini_dy Napisano 22 maja 2010 Udostępnij Napisano 22 maja 2010 Witam serdecznie Panowie i Panie, potrzebuje pomocy bo lekko zgłupiałem dziś po uruchomieniu HK 4390 zaskakuje i po sekundce wyłącza się pisząc do mnie "Voltage Protect check input" co z tym zrobić ? Pomocy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 22 maja 2010 Udostępnij Napisano 22 maja 2010 Masz wersję europejska czy z usa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini_dy Napisano 22 maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 maja 2010 (edytowany) kupiona w polsce wiec UE Edytowano 22 maja 2010 przez muzyczny_gość funkcja: odpowiedz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 22 maja 2010 Udostępnij Napisano 22 maja 2010 w wolnym tłumaczeniu oznacza to "sprawdzić napięcie wejściowe"Nie poszło jakieś przepięcie po burzy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini_dy Napisano 22 maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 maja 2010 (edytowany) Własnie oto chodzi ze nie, jest wpięty w listwe z TV, DVD, Tunerem i wczoraj grał a dziś leci w gumki, burzy nie było Edytowano 22 maja 2010 przez muzyczny_gość funkcja: odpowiedz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 22 maja 2010 Udostępnij Napisano 22 maja 2010 Wepnij w inne gniazdo w domu, jak odpowiadasz użyj funkcji "odpowiedz" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini_dy Napisano 22 maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 maja 2010 (edytowany) nic to nie daje, cały czas wali po oczach swiom hasłem dzieki wszystkim już działa - jak się okazało elektrownia poleciała małym prądem do gniazdka i po godzinie juz jest obiecane w umowie 230 V, a nie ok 200 ! Edytowano 22 maja 2010 przez RoRo korzystaj z funkcji "EDYTUJ" by uzupełnić lub poprawić swoją wypowiedź... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts