Scotty Napisano 25 maja 2010 Udostępnij Napisano 25 maja 2010 Witam , zamierzam kupić sobie tube (200rms/700max) lub skrzynkę bassowa(250rms/800max) do pokoju i potrzebuje trochę informacji ... Mam aktualnie wzmacniacz Sony STR-V55 (55rms) i czy on wystarczy pod to ?? aktualnie nie jest sprawny ale niedługo będzie ... Jeżeli jednak nie będzie działał to jaki wzmacniacz(do 100zł) polecanie ?? Wszystko chce podłączyć pod komputer , jak mam podłączyć tego Soniaka ? Mam jeszcze Genius SP HF 2000A i jak to wszystko zrobić ? Geniusy + tuba pod wzmacniacz i do komputera wzmacniacz ? czy tuba pod wzmacniacz i pod komputer a Geniusy osobno pod komputer ? z góry za wszystkie sugestie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 25 maja 2010 Udostępnij Napisano 25 maja 2010 Scotty proszę poczytać wątki w dziale stereo - Ty chcesz kupić "tubę lub skrzynke" pod car audio i ją podłączyć w domu?Uporządkuj minimalnie swoją wiedzę, pomyśl nad pytanie, i zadaj je jeszcze raz.Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scotty Napisano 26 maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 maja 2010 tak ;] chodzi o tube car audio ... i jak to podłączyć pod wzmacniacz stereo ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts